Bostanbaşı İlkokulu

Belgegeçer : 0 422 502 00 96
WEB https://bostanbasiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Bostanbaşı Mahallesi Çiftlik Caddesi No.36 Yeşilyurt/MALATYA
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında İlimizde; sürekli gelişen, üreten, öğrenen nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
MİSYON : Vatanını ve Milletini seven, düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültürü ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık; öz güvenli, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım : Belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Bostanbaşı mah. Çiftlik cad. No:40 Yeşilyurt/Malatya
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine uzaklık: 6 km, ilçe merkezine uzaklık: 3 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : SATRANÇ, HALK OYUNLARI, GİTAR, TEKVANDO VE ESKRİM, BASKETBOL KURSLARIMIZ BULUNMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : BEYAZ BAYRAK PROJESİ, BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ, SIFIR ATIK PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.